Paşaların Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PaşaForum

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Derbi öncesi büyük buluşma

3 posters
YazarMesaj
faruk_fk
Administrator
Administrator
faruk_fk

Rep Gücü : 1393
Doğum tarihi : 07/03/94
İş/Hobiler : Basket,Futbol,Pc
Galatasaray Balık
Kişi sayfası
Rep Gücü Rep Gücü:
Derbi öncesi büyük buluşma Left_bar_bleue0/0Derbi öncesi büyük buluşma Empty_bar_bleue  (0/0)

Derbi öncesi büyük buluşma Empty
MesajKonu: Derbi öncesi büyük buluşma   Derbi öncesi büyük buluşma Icon_minitimePerş. Nis. 30, 2009 9:03 pm

Derbi öncesi büyük buluşma 6510_B_derbioncesi

Turkcell Süper Ligi'nin 30 haftasında karşılaşacak olan Beşiktaş ve Fenerbahçe başarılı sol kanat oyuncuları İbrahim Üzülmez ve Uğur Boral Çevre Koleji'nin düzenlediği panelde bir araya geldi. Her iki oyuncu da derbi mücadelesi öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı.

Panelin sunuculuğunu yapan Okay Karaca'nın sorularını yanıtlayan iki futbolcudan Fenerbahçeli Uğur Boral Beşiktaş ile oynayacakları derbi karşılaşmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede şu an takım olarak içinde bulundukları durumun Beşiktaş maçında iyi oynayamayacakları anlamına gelmediğini belirterek, "İlk yarıda oynadığımız Galatasaray maçı öncesi de rakibimiz favori gösteriliyordu. Ama biz o gün sahaya çıkıp 4 gol attık. O maçta herkes büyük takımın ne olduğunu anladı. Şu anda durumumuzun kötü olması bir anlam ifade etmiyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bence Beşiktaşlılar rahat uyumamalı" dedi.

Sarı lacivertli futbolcu, Fenerbahçe'nin içine düştüğü kötü durumu ve olumsuz performansı ise şöyle değerlendirdi:

"Bu sezon bizim problemimiz doku uyuşmazlığı oldu. Takım içindeki dengeler bir türlü yerine oturmadı. Teknik direktörümüz ve oyuncular hem karşılıklı hem de kendi içlerinde kopukluk yaşadılar. Aslında ben bu sezonun böyle olacağını sezon başlarken tahmin etmiştim. Biz geçen sene yakaladığımız başarıyla bu sene de başarılı olacağımızı sandık. Fenerbahçe formasındaki amblemin rakiplerimizi ezeceğini düşündük. Geçen senenin gölgesinde kaldık ve yüreğimizi ortaya koyamadık. Ve sonuçta içinde bulunduğumuz duruma düştük. Fenerbahçe formasının bizi yeteceğini sanmamız ve yeterli mücadele edemememiz bu duruma gelmemize sebep oldu."

Milli futbolcu, eski teknik direktörü Arthur Zico ile şimdiki çalıştırıcıları Luis Aragones arasında bir karşılaştırma yapmasını istenmesi üzerine ise "Şu andaki durumumuz Sivasspor veya Beşiktaş gibi olsaydı Aragones bu kadar eleştirilmezdi. Ama bu sezona kötü başladık ve toparlayamadık. Zico'yla da kötü geçirdiğimiz günler olmuştu ama daha sonra toparlamıştık. Bence Fenerbahçe'yle Aragones'in dokuları tutmadı. Doku uyuşmazlığı oldu" ifadelerini kullandı.

Uğur Boral, bu sezon artık tek hedeflerinin Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu kaydederken, kupayı alarak Fenerbahçe tarihine bu sezon bir kupa hediye etmek istediklerini söyledi. Kupayı kesinlikle alacaklarına inandıklarını ifade eden Boral, takımın tamamının kupayı endekslendiğini de sözlerine ekledi.

Beşiktaş'ın tecrübeli sol kanat oyuncusu İbrahim Üzülmez de hafta sonu oynayacakları derbi karşılaşmayla ilgili olarak, "Derbi maçların favorisi olmaz. Biz kazanmak için oynayacağız. Ama böyle mücadelelerde sahaya rahat çıkarsanız kazanamazsınız. En iyi şekilde mücadele edeceğiz. Biz Fenerbahçe'yi yenip şampiyonluk yarışında önemli bir virajı geçmek istiyoruz. Bizim rahat kazanacağı söyleniyor ama ben bu görüşe katılmıyorum. Fenerbahçe şu anda kötü durumda olsa da hep Fenerbahçe'dir ve Fenerbahçe'yle aramızda oynadığımız maçlar hep zorlu geçer" şeklinde konuştu.

İbrahim Üzülmez, Sivasspor ile girdikleri şampiyonluk mücadelesinde hata yapanın kaybedeceğinin altını çizerken, "Ama hata yapan taraf biz olmayacağız. Şampiyon olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

siyah beyazlı futbolcu 10 yıllık Beşiktaş kariyerindeki başarısının sırrı sorulması üzerine de önce espirili şekilde "eleştirilmek" derken şöyle konuştu:

"Beşiktaş'ta benim oynadığım yıllarda birçok teknik direktörle tanıştım. Ve hiçbiri beni tanımıyordu. Ama çalışarak

ve formamın hakkımı vererek hep bu takımda oynadım. Hedefim 2-3 yıl daha Beşiktaş forması giymek olabilir. Umarım Maldini gibi uzun yıllar forma giyebilirim."

Boral, "Beşiktaş semtinde hiç gezdiniz mi ?. Gezseydiniz size tepki ne olurdu?" sorusuna "hayır ama heralde beni iyi karşılamazlardı. Beşiktaş taraftarı radikal bir taraftar grubu. Ben de zaten oralara hiç gitmedim" yanıtını verdi.

Sarı lacivertli futbolcu ayrıca yine bir soru üzerine Beşiktaş taraftarının farklı bir taraftar grubu olduğunu ve onların iyi organizasyonlarını ve takımlarına verdiği destekleri inkar etmenin anlamsız olacağını sözlerine ekledi.

İbrahim Üzülmez ise hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın taraftarlarının bulunduğu Florya, Kalamış gibi semtlerde rahat rahat dolaştığını ve her iyi tepkiler aldığını söyledi.

Bir öğrencinin her iki futbolcuya da sorduğu, "Kendi taraftarınız sizi ıslıkladığında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Uğur Boral, "Ben kendimi çok kötü hissediyorum.Kendi taraftarımızın bizi ıslıklaması beni çok etkiliyor. Ve yaptığımız hataların ardı arkası kesilmiyor. Kendinize olan güveninizi kaybediyorsunuz. Daha çok basit oynayarak takımınıza yeterli katkıyı sağlayamıyorsunuz. Bizim bazı taraftar kesimimiz çok sabırsız. Tabiki onlarda her zaman en iyisi istiyor. Ama bazen istediklerimiz olmuyor" yanıtını verirken İbrahim Üzülmez ise kendisinin de bu durumda çok etkilendiğini ancak bu durumlardan dersler çıkardığını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu, Türkiye'de futbol oynamanın Avrupa'dan daha zor olduğunu, Türkiye'de takımların önceliğinin rakibi oynatmamak olduğunu ifade etti. Boral, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi'nin bile Türkiye'de oynaması halinde zorlanacağını, en azından Barcelona'daki gibi iyi performans sergileyemeyeceğini söyledi. Boral espirili bir şekilde "Lugano Messi'nin peşine takılır ve Messi 90 dakika hiçbir şey yapamaz" diyerek sözlerini tamamladı.

Uğur Boral, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Lugano'nun yaptığı hareketleri onaylamadığını da vurgulayarak, "Lugano hep böyle bir futbolcu. Maç başladığı anda sadece rakiplerini nasıl durduracağını düşünen bir futbolcu. Yaptığı hareketler yapmacık değil. Ama bazen istenmeyen sonuçlar ortaya çıkıyor. Ve son derbide bunları yaşadık ve hepimiz üzüldük" dedi.

İbrahim Üzülmez ise derbide yaşanan olayların Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşanmayacağını, örnek bir oyun ve örnek bir profesyonellik ortaya koyarak sadece futbol oynayacaklarını vurguladı.

Üzülmez bir öğrencinin "Deli lakabı sizi rahatsız ediyor mu?" sorusuna ise gülerek "Ben deli değilim ama bu lakap bana rahatsızlık vermiyor. Saha içinde gösterdiğim performans ve oyun şeklim bu lakabın bana uygun görülmesine sebep oldu" şeklinde konuştu.

Her iki oyuncuya çekindikleri sağ kanat oyuncularının kimler olduğu sorulduğunda ise İbrahim Üzülmez önce gülerek İspanya milli maçında sık sık karşı karşıya Ramos'un adını söylerken daha sonra Cristiano Ronaldo'yu çok beğendini ve onunla karşılıklı oynamanın çok zor olacağını sözlerine ekledi.

Uğur Boral ise Bayern Münih forması giyen Frank Ribery çok beğendiğini ve Fransız oyuncuyla karşılıklı oynamanın çok zevkli olacağını kaydetti. Pahel sonrası her iki oyuncu birbirlirinin formalıran tutarak basın mensuplarına poz verdi.
memolars
Üye
Üye

Rep Gücü : 39
Doğum tarihi : 04/04/90
İş/Hobiler : futbol
Galatasaray Koç
Kişi sayfası
Rep Gücü Rep Gücü:
Derbi öncesi büyük buluşma Left_bar_bleue0/0Derbi öncesi büyük buluşma Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Derbi öncesi büyük buluşma   Derbi öncesi büyük buluşma Icon_minitimePerş. Nis. 30, 2009 9:12 pm

tşk
faruk_fk
Administrator
Administrator
faruk_fk

Galatasaray Balık
Kişi sayfası
Rep Gücü Rep Gücü:

MesajKonu: Geri: Derbi öncesi büyük buluşma   Derbi öncesi büyük buluşma Icon_minitimePerş. Nis. 30, 2009 9:17 pm

bişey değil görevimiz...
CureShooT
Administrator
Administrator
CureShooT

Rep Gücü : 1186
Doğum tarihi : 24/05/94
İş/Hobiler : Öğrenci
Fenerbahçe Ikizler
Kişi sayfası
Rep Gücü Rep Gücü:

MesajKonu: Geri: Derbi öncesi büyük buluşma   Derbi öncesi büyük buluşma Icon_minitimePerş. Nis. 30, 2009 9:32 pm

Teşekkürler
https://pasaforum.forum.st
faruk_fk
Administrator
Administrator
faruk_fk

Galatasaray Balık
Kişi sayfası
Rep Gücü Rep Gücü:

MesajKonu: Geri: Derbi öncesi büyük buluşma   Derbi öncesi büyük buluşma Icon_minitimeCuma Mayıs 01, 2009 12:55 pm

bişey değil görevimiz...

Derbi öncesi büyük buluşma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Derbi bilet fiyatları!
» Derbi biletleri satışta!
» Gündeş'in 12 yıllık büyük sırrı!
» Gündeş'in 12 yıllık büyük sırrı! Gündeş'in 12 yıllık büyük sırrı!
» Gülmekten Geberten Fıkralar(En Büyük Fıkra Arşivi)