StumpY Özel Üye
Mesaj Sayısı : 92 Rep Gücü : 221 Doğum tarihi : 11/04/96 Kayıt tarihi : 23/04/09 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Öğrenci,Müzik(rap,rock)aşk(flört) Kişi sayfası Rep Gücü: (0/0)
| Konu: Gülmekten Geberten Fıkralar(En Büyük Fıkra Arşivi) Paz Nis. 26, 2009 9:58 pm | |
| arkadaşlar %100 kaliteli komik fıkra bunlar ben çok güldüm ya.
gülmekten zıbartan fıkra bunlar
Artık arşivinize eklersiniz Okudukça StumpY kardeşinizi hatırlarsınız
HOCANIN KARISI Nasreddin Hoca' ya dert yaniyorlar: -Yahu Hoca senin kari çok geziyor. Hoca : -Olur mu canim? O kadar gezse arada bir bizim eve de ugrar. PROVA Iki deli birgün deliler hastanesinden kaçmislar.Kimse bu delileri bulamamislar.Doktorlar ümitlerini kestikleri an deliler çika gelmis.Doktorlar hayretle niye geldiniz demis: Deliler"Yarin kaçacagizda, onun provasini yaptik.
ARITMETIK DELI Delinin biri yolun kenarindaki uçurumda durmus asagiya bakarak "13, 13, 13...." diye soyleniyormus. Oradan gecen biri, delinin ne yaptigini merak etmis, yanasarak " ne yapi...." diyemeden deli onu birden uçurumdan asagiya ativermis ve devam etmis "14, 14, 14......"
DUYMAMIS Delinin teki timarhanenin bahçesinde yürürken bakmis baska bir deli agacin altinda oturmus kahkahalr atiyor...hemen yanina kosmus..ve sormus "hey sen neye gülüyorsum öyle?", öbür deli "hiç ben hep kendi kendime fikra anlatirim ama bu seferki ni duymamistim"
BOGALARDAN HOSLANIYOR Ögretmen sinifa geç gelen ögrenciye:-neden geç geldin oglum* der -bizim inegi damizlik bogaya götürdüm hocam. der çocuk -o isi baban yapamazmiy di? diye sorunca ögretmen, çocuk gülerek -belki yapabilirdi hocam ama bizim inek bogalardan daha çok hoslaniyor..
ÖNCE KAÇANLAR Bir akil hastanesinde iki deliyi çikartmak zorundalarmis.Bir test yapalim demisler.Iki deliyi teste tabi tutmuslar.Adamlarin önüne bir kavanoz böcek ile zeytin koymuslar`` buyrun beyler yiyin``demisler bir tanesi hemen zeytine saldirmis. Öbürü hemen önünü kesmis ve demiski``önce kaçanlari yiyelim sonra duranlari yeriz``demis
FAYDASI Saglik dersinde ögretmen bir ögrenciye sordu : - Söyle bakalim, bebeklerde anne sütü neden inek sütünden daha faydalidir ? Ögrenci kendinden emin bir sekilde cevap verdi, - Daha lezzetlidir, eksimez, pasta yapiminda ve baska amaçlarla kullanilamaz, bebege özeldir, ambalaji nefistir.
ERIYOR ISTE Deli , kahveye girdiginde soluk solugaydi.Bos bir masaya oturup ocaga seslendi; - Bana bir çay ! çay geldi , sekerleri atip karistirdi.Garsonadan yine seker istedi. Onlari da atip karistirdi,yeniden istedi.Garson; - Sekiz seker koydun çaya ,dedi saskin saskin, - Koydum ama , iste görüyürsun, hepsi eriyor
BENDE VARDIM Hoca bir gün arkadasiyla konusuyormus arkadasi demis ki : -Ya hocam dün sizin evden bir ses çikti. Bu neydi?. Hoca ise : -Hiç sadece hanimla biraz tartistik kavugum merdivenlerden yuvarlandi, demis. Arkadasi : -Yahu hocam hiç kavuktan bu kadar ses çikar mi?, demis. Hoca : -Ya anlasana içinde bende vardim, demis
KARISTIRMADIN KI Iki deli havuzun basinda oturuyorlarmis.Biri kalkip havuza seker atmis.Havuzdan bir yudum almis ve tükürmüs.Arkadasina: -Havuza seker attim ama tatli olmadi.. Arkadasi: -Karistirmadinki salak! | |
|
StaR Co-Admin
Mesaj Sayısı : 83 Rep Gücü : 734 Doğum tarihi : 10/05/94 Kayıt tarihi : 21/04/09 Yaş : 30 Nerden : Istanbul İş/Hobiler : Öğrenci Kişi sayfası Rep Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: Gülmekten Geberten Fıkralar(En Büyük Fıkra Arşivi) Salı Nis. 28, 2009 2:58 pm | |
| | |
|
bgpsycho34 Co-Admin
Mesaj Sayısı : 65 Rep Gücü : 580 Doğum tarihi : 10/11/94 Kayıt tarihi : 28/04/09 Yaş : 29 Nerden : erzincan İş/Hobiler : tv izlemek,uyumak,uyanmak,yemek yemek Kişi sayfası Rep Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: Gülmekten Geberten Fıkralar(En Büyük Fıkra Arşivi) Salı Nis. 28, 2009 4:37 pm | |
| | |
|
faruk_fk Administrator
Mesaj Sayısı : 334 Rep Gücü : 1393 Doğum tarihi : 07/03/94 Kayıt tarihi : 24/04/09 Yaş : 30 Nerden : ist İş/Hobiler : Basket,Futbol,Pc Kişi sayfası Rep Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: Gülmekten Geberten Fıkralar(En Büyük Fıkra Arşivi) Çarş. Nis. 29, 2009 1:15 pm | |
| | |
|
CureShooT Administrator
Mesaj Sayısı : 326 Rep Gücü : 1186 Doğum tarihi : 24/05/94 Kayıt tarihi : 21/04/09 Yaş : 30 Nerden : Néréyé .. İş/Hobiler : Öğrenci Kişi sayfası Rep Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: Gülmekten Geberten Fıkralar(En Büyük Fıkra Arşivi) Çarş. Nis. 29, 2009 3:20 pm | |
| | |
|