faruk_fk Administrator
Mesaj Sayısı : 334 Rep Gücü : 1393 Doğum tarihi : 07/03/94 Kayıt tarihi : 24/04/09 Yaş : 30 Nerden : ist İş/Hobiler : Basket,Futbol,Pc Kişi sayfası Rep Gücü: (0/0)
| Konu: Sakaryaspor – Samsunspor 02.05.2009 Cuma Mayıs 01, 2009 1:53 pm | |
| Sakaryaspor’un ligde kalmak için son şansı ama aynı şekilde Samsunspor’da puansız ayrılmak istemeyecektir çünkü Samsunspor’un haftaya Adanaspor ile oynayacağını ve Adanaspor’unda muhtemel bir play-off iddiasının devam ettiğini varsayarsak Karadeniz Ekibinin neden bu maçta puan almak zorunda olduğunu anlayabiliriz. Samsunspor’un sahaya koyduğu futbol bana güven vermiyor ve bu maçta 3 puan almaları tabiki de mucize ötesi olur, kazanmalarıda gerekmiyor aslında, yenilecekseler bile ilk maçta elde ettikleri 3-1 lik skoru korusalar yeter, öyle olduğu taktirde; diyelim ki Samsunspor bu maçı 1-0 kaybetti; son maçta Samsun’un 1 puan alması neticesinde puan eşitliği oluşabilir, böyle bir durumda Samsunspor ligde kalacaktır, ikili averajı Güngören karşısında da onları üste çıkarıyor. O halde az gollü bir karşılaşma bekleyebiliriz, neticesinde Sakaryaspor’un kazanacağını düşünüyorum ama 1.25 oran için kuponunuzu riske etmemenizi öneriyorum.
Tahmin: 1 156-1,25 | |
|