faruk_fk Administrator
Mesaj Sayısı : 334 Rep Gücü : 1393 Doğum tarihi : 07/03/94 Kayıt tarihi : 24/04/09 Yaş : 30 Nerden : ist İş/Hobiler : Basket,Futbol,Pc Kişi sayfası Rep Gücü: (0/0)
| Konu: Şükür'ün Hasankeyf sefası Perş. Nis. 30, 2009 8:28 pm | |
| Türk futbolunun unutulmaz yıldızı olan eski Galatasaraylı ve milli futbolcu Hakan Şükür, Batman'ın tarihi Hasankeyf İlçesini gezdi. Şükür, "Kültürel eserlerin bol olduğu bu mekanı görme fırsatı bulduğum için mutluyum"dedi.
Galatasaray'ın eski futbolcusu Batmanlı Mehmet Gönülaçar'ın, TRT'nin Kürtçe kanalı TRT 6'daki "Şeva Futbole (Futbol gecesi)" adlı programının konuğu olan Hakan Şükür, Batman'a gelerek tarihi Hasankeyf İlçesi'ni gezdi. Hasankeyf kalesi, tarihi yerleri ve Batı Raman'daki petrol kuyularını yakından gören Şükür, "Hasankeyf'i görmekten keyif aldım. Binlerce yıl öncesinde insanların yaşadığı mekanda heyecan yaşadım. Tarihi eserlerin korunması gerekir. Tarihi mekan olan Hasankeyf'i çok sevdim ve beğendim" dedi. | |
|
memolars Üye
Mesaj Sayısı : 37 Rep Gücü : 39 Doğum tarihi : 04/04/90 Kayıt tarihi : 26/04/09 Yaş : 34 Nerden : ist İş/Hobiler : futbol Kişi sayfası Rep Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: Şükür'ün Hasankeyf sefası Perş. Nis. 30, 2009 9:23 pm | |
| | |
|