faruk_fk Administrator
Mesaj Sayısı : 334 Rep Gücü : 1393 Doğum tarihi : 07/03/94 Kayıt tarihi : 24/04/09 Yaş : 30 Nerden : ist İş/Hobiler : Basket,Futbol,Pc Kişi sayfası Rep Gücü: (0/0)
| Konu: Bir mucize yarattık Perş. Nis. 30, 2009 1:51 pm | |
| Beko Basketbol Ligi'nde 10 hafta aradan sonra Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi maçında galibiyet alan Aliağa Petkim'de antrenör Murat Aşkın, dünkü karşılaşmada küçük çaplı bir mucize yarattıklarını söyledi. Aşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda olağanüstü bir durum olduğunu, yabancı oyuncuların takımdan ayrılmasının ardından Bora Sancar'ın da hafta içinde sakatlandığını kaydetti.
Bora'nın sakatlanmasının ardından dünkü karşılaşmaya 7 kişi çıkmak zorunda kaldıklarını ifade eden Aşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bu zor durumda oyuncularım hem kendileri için hem de Aliağa için mücadele edeceklerini söyledi. Nitekim dün de bunu sahaya yansıttılar. Yaklaşık 20 senedir böyle bir ortamla karşılaşmamıştım. Rakibimizi 50 sayıda tuttuk. Küçük çaplı bir mucize yarattık. Çok ciddi bir mücadele oldu. Oyuncularım her şeylerini ortaya koydular.''
Aşkın, rakiplerinin de alacakları sonuçların ligdeki konumlarını belirleyeceğini, kendilerinin de öncelikle deplasmandaki Galatasaray Cafe Crown maçında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Oyuncuların ortaya koyduğu mücadelenin bir ''diriliş'' olduğunu kaydeden Aşkın, yerel seçimler sonrasında değişen belediye yönetiminin, ekonomik problemleri çözmesi halinde önlerindeki iki karşılaşmada daha iyi sonuçlar alabileceklerini sözlerine ekledi.
-FATİH SOLAK-
Aliağa Petkim oyuncusu Fatih Solak ise Murat Aşkın'ın önderliğinde dün çok iyi bir karşılaşma çıkardıklarını belirterek, şunları kaydetti:
''Dünkü maçın imparatoru Murat Aşkın'dır. Onun verdiği motivasyonla maça hazırlandık. Banvit maçını kaybetmemize rağmen, çok iyi hazırlık yaptık. Herkes dünkü maçı kazanabileceğimizin farkındaydı. Takımda bu inanç vardı. Dün herkes gördü ki yabancı oyuncusuz da bir şeyler oluyormuş. Ben daha önce Beşiktaş'da oynarken yabancısız play-off'a kalmıştık. Dün de maçtan önce arkadaşlarıma bunu hatırlattım ve çok güzel bir mücadele ortaya koyduk. Sanki 12 Dev Adamı sahada gördüm. Karşılaşmanın ardından da gözyaşlarımı tutamadım. Biz bu takımı aldığımız gibi bırakacağız. Ondan sonra kendi yolumuza bakacağız.'' | |
|