Paşaların Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PaşaForum

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ünlü Çiftler Alyanslarını Nasıl Seçtiler?

2 posters
YazarMesaj
StumpY
Özel Üye
 Özel Üye
StumpY

Rep Gücü : 221
Doğum tarihi : 11/04/96
İş/Hobiler : Öğrenci,Müzik(rap,rock)aşk(flört)
Fenerbahçe Koç
Kişi sayfası
Rep Gücü Rep Gücü:
Ünlü Çiftler Alyanslarını Nasıl Seçtiler? Left_bar_bleue0/0Ünlü Çiftler Alyanslarını Nasıl Seçtiler? Empty_bar_bleue  (0/0)

Ünlü Çiftler Alyanslarını Nasıl Seçtiler? Empty
MesajKonu: Ünlü Çiftler Alyanslarını Nasıl Seçtiler?   Ünlü Çiftler Alyanslarını Nasıl Seçtiler? Icon_minitimePaz Nis. 26, 2009 5:56 pm

Tülin Şahin - Mehmet Özer

Tülin Özer: Evlenme teklifini 2. ayımızda Tarkan'ın Laila'daki kuzu kuzu albümü lansmanı sırasında aldım. Çekim yaptığım ve defileye çıktığım için alyansımın tüm bunlara uygun olması gerekiyordu. Benim ve Mehmet için sade ve günlük kullanımının rahat olması önemliydi. Dolayısıyla alyansımızı seçerken klasik ve sade olmasına özen gösterdik. Bugüne kadar değiştirmedik ve değiştirmeyi düşünmüyoruz. Son zamanlarda ben kendime ek olarak rose, taşlı ama yine sade bir model almayı düşünüyorum. Alyans kesinlikle günlük hayatımızın bir parçası.

Sema Şimşek - Burak Hakkı

Sema Şimşek: Evlenme teklifini sinemaya giderken arabada aldım. Alyansımızı seçerken en çok eşime de yakışıyor olmasına dikkat ettim. Bayanlarda her model güzel duruyor ama erkeklere her model yakışmıyor. Bu nedenle spor bir model tercih ettik. İkimizin de sağ eli sol eline göre daha geniş olduğundan evlendikten sonra alyanslarımızı değiştirmek zorunda kaldık. Takı olarak en sevdiğim şey alyans ve genellikle tek başına takmayı seviyorum. Tek taşımın yanı sıra beyaz altın, sarı altın bir sürü alyansım var. Genellikle kıyafetime uygun renkleri kullanıyorum. Burak hergün sette olduğu için hergün takıp çıkarmaktansa takmamayı tercih ediyor.

Sedef Avcı - Kıvanç Kasabalı

Sedef Avcı: Belli bir evlenme teklifi almadım. Herşey kendiliğinden gelişti. Üzerinde düğün tarihimiz yazan modern tarzda siyah bir alyans. Alyansımı birkez değiştirdim. İlki beyaz altındı ve kalındı. Alyansımı her kıyafetimle kullanıyorum.

Çağla Şikel - Emre Altuğ

Çağla Şikel: Tek taşıma uygun olmasına dikkat ettim. Daha kullanışlı olması açısından beş taşı, alyans olarak da klasik bir modeli tercih ettim. Kesinlikle günlük yaşantımın bir parçası. Her kıyafetime uygun bir havası var. hem şık hem de çok özel.

Demet Şener - İbrahim Kutluay

Demet Şener: Sade ve uzun süre severek takılabilecek bir model olmasına dikkat ettim. Sade ve klasik bir model tercih ettim. Alyansımı hiç değiştirmeyi düşünmüyorum. severek kullanıyorum çünkü. Genellikle günlük yaşantımda alyans kullanıyorum. İki alyansım var. Biri sarı diğeri beyaz altın kıyafetime göre ikisine kullanıyorum.
faruk_fk
Administrator
Administrator
faruk_fk

Rep Gücü : 1393
Doğum tarihi : 07/03/94
İş/Hobiler : Basket,Futbol,Pc
Galatasaray Balık
Kişi sayfası
Rep Gücü Rep Gücü:
Ünlü Çiftler Alyanslarını Nasıl Seçtiler? Left_bar_bleue0/0Ünlü Çiftler Alyanslarını Nasıl Seçtiler? Empty_bar_bleue  (0/0)

Ünlü Çiftler Alyanslarını Nasıl Seçtiler? Empty
MesajKonu: Geri: Ünlü Çiftler Alyanslarını Nasıl Seçtiler?   Ünlü Çiftler Alyanslarını Nasıl Seçtiler? Icon_minitimeCuma Mayıs 01, 2009 9:43 am

Paylaşım için Teşekkürler

1 sayfadaki 1 sayfası